2022-10-29 Vaasan kaupunginteatteri

Teatteria kotikaupungissa lauantaina 29.10. klo 13.00. Ohjelmassa maailmankuulu musikaali West Side Story. Paikkoja on saatu 34 ja ilmoittautumiset Tuomakselle kerhossa tai puh. 050 3369707 tai s-postilla tuomas.perkio@netikka.fi. Lipun hinta on 42 euroa. Eräpäivä 25.10-2022.

Suurien tunteiden kaupunkisinfonia!

New Yorkin kaduilla kaksi nuorisojengiä Jetsit ja Sharksit vaeltavat, puolustavat reviirejään ja etsivät itseään. Kaupungin sykkeessä kahden vastakkaisen jengin nuoret Maria ja Tony kohtaavat eikä mikään voima voi estää heitä rakastumasta. Pystyvätkö vihan keskellä jengit hyväksymään tämän rakkauden?

West Side Story on kertomus kohtaamattomuudesta. 50-luvun suurkaupunkiin sijoittuva musikaali on ajankohtainen yhä tänään. Se asettaa meidät pohtimaan, miten uskallamme kohdata itselle tuntemattoman, miten me annamme toisen juurtua uuteen kotimaahan, millaiset kadut me annamme seuraaville sukupolville. Tummasta pohjavireestä nousee kuitenkin toivo paremmasta, toivo mahdollisuudesta. William Shakespearen näytelmään Romeo ja Julia pohjautuva musikaali on suurien tunteiden, upean musiikin ja villin tanssin juhlaa.

Rakastettu West Side Story on yksi kaikkien aikojen eniten esitetty musikaali. Ikoninen musikaali on täynnä ihania musikaalisävelmiä kuten Maria, Tonight ja Somewhere. Rakkausmusikaalin pyörteisiin sinut johdattaa energinen ryhmä näyttelijöitä ja tanssijoita sekä muhkea 12-henkinen orkesteri. Tänä vuonna 65-vuotisjuhliaan viettävä musikaali on kulkenut usean sukupolven matkassa ja viitoittaa yhä meitä matkalle kohti parempaa, toisen näkevää maailmaa.
(ote teatterin esitteestä)