Yhdistys 50 v.

Vaasan Eläkkeensaajat ry:n toiminnan alkamisesta tuli kuluneeksi 50 vuotta vuonna 2014.
Juhlallisuudet järjestettiin Vaasan kaupungintalon juhlasalissa torstaina 6.3.2014  klo 13.

Juhlien järjestelytoimikuntaan kuuluivat puheenjohtaja Pauli Karhu, varapuheenjohtaja Helvi Tuononen, sihteeri Ulla-Maija Salo ja pääemäntä Liisa Palokangas.

Yhdistyksemme  50-vuotisjuhlat kaupungintalolla torstaina 6.3.2014.

Onnittelujen vastaanotto ja kahvitarjoilu alkoivat klo 11.00 ja ohjelmallinen juhla klo 13.00.

Aluksi juhlan juontajana toiminut varapuheenjohtaja Helvi Tuononen lausui runon "Olen onnellinen". Roikan poikien tervetulolaulun jälkeen virallisen Tervetuloa-toivotuksen esitti puheenjohtaja Pauli Karhu. 
Senioritanssijat tanssivat elävän musiikin tahdissa, Esko Ylimys säesti haitarilla ja Mauri Vieri lauloi laulun "Kesäpäivä Kangasalla".
Tämän jälkeen EKL:n puheenjohtaja Matti Hellsten esitti liiton tervehdyksen ja EKL:n Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Niilo Hamari piirin tervehdyksen.
Kansallispukuisten polkkarinkiläisten tanssiesityksen jälkeen oli Vaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherra Krister Koskelan vuoro esittää seurakunnan tervehdys ja Vaasan kaupunginjohtaja Tomas Häyryn vuoro tuoda kaupungin tervehdys juhlivalle yhdistykselle.
Lauluryhmä Roikka lauloi pari laulua ja sen jälkeen sihteeri Ulla-Maija Salo esitteli juuri ilmestyneen historiikin, jonka on kirjoittanut yhdistyksemme jäsen, EKL:n Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Niilo Hamari.
Yhdistyksessä pitkään toimineita vapaaehtoistyöntekijöitä muistettiin kukkasin, kultaisten ja hopeisten merkkien sekä kunniakirjojen myötä sekä jaettiin yksi yhdistyksen viiri Mailis ja Mauri Vierille pitkästä ja kunniakkaasta työstä yhdistyksessä. Viirin luovuttivat  puh.joht. Pauli Karhu ja sihteeeri Ulla-Maija Salo. Kultaiset  merkit luovutti EKL:n puh. joht Matti Hellsten ja puh.joht. Pauli Karhu ja hopeiset merkit piirin puh.joht. Niilo Hamari ja puh.joht. Pauli Karhu.  Merkkien saajien meriitit luki Ulla-Maija Salo ja hän toimi myös kukkaistyttönä.
Yhdistyksen sekakuoro lauloi laulut "Sininen lakeus" ja "Suomen laulu". Lämminhenkinen juhla päättyi yhdessä kuoron ja yleisön kanssa laulettuun "Eläkkeensaajien lauluun".

Kiitos Teille kaikille, jotka olitte mukana juhlassa, Te teitte juhlastamme juhlan. Kiitos!

umsa

Ps. Juhla videoitiin VAMK:n oppilastyönä.

umsa

linkki videosivulle

kuvagalleriaan

alkuun