Syyskausi 2021

Kuva kopioitu netistä

Vihdoinkin näyttäisi olevan mahdollista aloittaa syyskauden toiminta Ajurinkadulla meidänkin osaltamme. Ensimmäinen kokoontuminen olisi tarkoitus järjestää torstaina 9.9 klo 13.00 alkaen. Koronatilanne on vielä päällä, mutta me ikäihmiset olemme toivottavasti jo kaikki ottaneet rokotukset, jonka pitäisi suojella meitä ainakin pahimmalta taudilta. Lisäksi hygieniasta huolehdimme käsiä pesemällä, käyttämällä käsidesiä ja kasvomaskeja, emmekä myöskään tule paikalle oireisina tai sairaina. Kyllähän me ikäihmiset olemme vastuuntuntoisia ja otamme ystävämme huomioon varovaisuudessa.

Ilmoitus torstaikerhosta on tiistaisin ja torstaisin Ilkka-Pohjalaisen toimintapalstalla tavalliseen tapaan sekä myös keskiviikkoisin ilmestyvän Vaasa-lehden Menot-palstalla . Seuratkaa kotisivua siinä mielessä, jos jotakin takapakkia tai peruutuksia tulee ettei voidakaan aloittaa, niin täällä on aina viimeisin tieto tilanteesta.

Olisi mukavaa nähdä teitä kaikkia terveenä ja innostuneina kerhossa piiiiiiitkän koronatauon jälkeen. Nähdään torstaisin klo 13.00, os. Ajurinkatu 14.
Tervetuloa torstaikerhoon!
umsa

---------------------------------

9.9       Torstaikerho alkaa, ohjelma vapaa

16.9      Roikka esiintyy

23.9      Vapaata ohjelmaa

30.9      Rivitanssijat

7.10      Aarre Järvi soittelee

14.10    Härmän Kuntokeskuksen Nina Karlsberg kertoo kuntoutuksista (Muistikerho)

21.10    Seija ja Rauno Suomela, laulu ja hanurinsoitto

28.10    SPR esittelee toimintaansa ja opastaa Defibrillaatorin (sydäniskuri) käyttöä. Vapaata ohjelmaa. (M)

4.11      Pyhäinpäivän hartaus. Sytytetään kynttilät vuosien 2020 ja 2021 aikana poisnukkuneitten jäsentemme muistolle. Mukana kappalainen Tiina Keinänen ja oma kuoro

11.11    Isänpäivänjuhla, Ronnat esiintyy  (M)

18.11    Arpajaiset, senioritanssijat ja Junnu säestää yhteislaulua

25.11    Syyskokous  (M)

2.12      Itsenäisyyspäiväjuhla, Roikka esiintyy, juhlapuhuja Vaasan Lottaperinneyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Harjunpää (maski ja koronapassi)

9.12      Oma torstaikerhopäivä Ajurilla (maski ja koronapassi). (M).Seniorijuhla kaupungintalolla on peruutettu pahenevan koronatilanteen takia (Heikki Kaukoranta) 

16.12    Puurojuhla, harrasteryhmät esiintyvät (maski ja koronapassi)