2022-09-24 Teatterimatka Kokkolaan

Bussin keräilyreitti ja aikataulu Kokkolaan lauantaina 24.9.2022.
Siunattu hulluus. Bussi lähtee Kotirannalta klo 9.45 – Maasilta klo 10.00 – Kauppapuistikko/Vanha Mestari klo 10.05 –  Melaniemen LIDL klo 10.15 – Ristinummen TB klo 10.20 – Teeriniemi/Haukankatu klo 10.30

Lähdemme teatterimatkalle Kokkolaan lauantaina 24.9.2022. Näytös kaupunginteatterissa on humoristinen Siunattu hulluus. Hinta matkalle on 110 euroa ja sisältää kuljetukset, lipun, väliaikatarjoilun ja esityksen jälkeen buffet-ruokailun seisovasta pöydästä sekä lisäksi n. tunnin kestoisen opastetun kiertoajelun Kokkolassa.
Paikkoja on varattuna 50 ja ilmoittautujia pitää olla vähintään 40 jotta matka toteutuu.

Pikaiset ilmoittautumiset Tuomakselle tämän viikon aikana kerhossa torstaina tai puh. 050 3369707 tai s-postilla tuomas.perkio@netikka.fi

Klassikkokomedia Siunattu hulluus. Aapelin eli Simo Puupposen romaaniin perustuva tarina on monille tuttu myös Rauni Mollbergin klassikkoelokuvasta, mutta tällä kertaa Rummukaisten veljesten matkaa hullujenhuoneelle ei tehdäkään savolaismaisemissa, vaan Kokkolan alueella tänä päivänä.
 Uskomattomia tyyppejä, omituisia eläimiä, sekä musiikkia ja liikettä toisiinsa törmäyttävä esitys kysyy voiko hektisen ja suorituskeskeisen elämän vastakohtana toimia Elmeri Rummukaisen maailma, jossa eläimet puhuvat, onni on istuskelua kaivonkannella auringonpaisteessa ja jossa madonsyömiä marjapensaita heilutteleva tuuli kuiskii hiljaisuutta ja rauhaa? (Ote kaupunginteatterin esitteestä)
 

Vastuullinen matkanjärjestäjä on MatkaÄrrä
 

Allaolevassa tiedosto-osiossa on tarkempi esite matkasta, jossa aikataulussa sanotaan lähdön olevan kaupungintalolta, mutta meillä on kuitenkin normaali noutokierros ympäri kaupungin. Tästä tarkempi aikataulu tulee lähempänä ajankohtaa.