2024-06-12 Piirin kesäpäivä Kuortaneen Urheiluopistolla

 

Keskiviikkona 12.6.2024 järjestetään KESÄINEN VIRKISTYSPÄIVÄ Kuortaneen Urheiluopistolla klo 10 – 15

Ohjelma tulee olemaan hyvin erilainen kuin Rajaniemessä, mutta kokeillaan tätä ja otetaan ensi vuonna jotain muuta ohjelmaan  palauteen perusteella.

Ajatus on, että klo 10 - 10:45 on ohjattua aktiviteettia (Keppijumppa sään salliessa ulkona ja Kehonhuolto) Näihin on rajattu osallistujamäärä 40 henk./ohjelma. 

Jos ilmoittautumisia tulee reilusti yli 100, otamme vielä ohjelmaan toiminnallisen luennon, Voimavaroja arkeen.

Ensimmäisen tunnin voi hyvin viettää myös omaehtoisella ohjelmalla, varsinkin jos ilmat suosivat, tutustumalla Urheiluopiston hienoon ympäristöön.

Boccian pelaajille on kenttä varattuna klo 10 – 15

Tikanheittokisat jäävät tältä vuodelta pois.

Uimahallia ei ole valitettavasti mahdollisuus käyttää, koska siellä on lasten leiri. Toki Kuortane järveen voi vapaasti pulahtaa, jos kaipaa virkistystä. Saunaa ei valitettavasti ole käytettävissä.

Noutopöytälounas on klo 11. Meille on varattu klo 12.45 – 15 luentosali, jossa
voimme järjestää omaa ohjelmaa sekä tietenkin jo vakiintuneet arpajaiset, joihin toivomme jälleen myös yhdistyksistä palkintoja. 

Jos on oikein kaunis ilma, voimme ottaa ruokailun jälkeen ulkoiluhetken ja aloittaa ohjelmallisen osuuden vähän myöhemmin.

Klo 15 iltapäiväkahvit, jonka jälkeen edessä on kotimatka.

Paketin kokonaishinta on 30 €/hlö. Yhdistyksemme tulee maksamaan bussikuljetuksen.

Ilmoittautumiset torstaikerhossa Sakari Ikolalle, tai   puh. 040 5111258  tai s-postilla sakariikola@gmail.com  viim. 30.4, jolloin tulee myös maksaa 30 € / hlö matkailun tilille.

HUOM.  Maksua ei voida palauttaa, koska urheiluopisto laskuttaa ilmoittautumisten perusteella, joten esteen sattuessa pyritään löytämään tilalle toinen.